2-be, DEN-55  -  Landets måske bedste kapsejladsmaskine billigt til salg. Grundet køb af større båd sælges DEN-55. Båden har bevist sin hurtighed ved bl.a. flere klassemesterskaber og champagne for hurtigste båd Sjælland rundt flere gange. Komplet udstyret, og i særdeles god stand. Nyere mast og rig, Volvo Penta indenbordsmotor i rigtig god stand. Det allerbedste i sejl som penge kan skaffe, storsejl og genua i North 3DL, stort set ubrugte. Kevlar krydsfok og to nyere spilere. Adskillige yderligere sejl. Nye vinduer og nye luger. Digital log, log og vindistrument med styrke og retningsanvisning. Garmin GPS kortplotter. Cockpittelt og bådvogn på gummihjul. Helt igennem båd i topklasse!

Billeder kan i øjeblikket ses på DBA og på Scanboat.dk

Billeder kan naturligvis sendes.

Pris 143.000kr.

Kontakt Henrik Skafte, Thorsvej 36, 3300 Frederiksværk; Mail: henrik@skafte.de; Mobil: +45 40889936

Hej
Jeg går med tanker om at få indbygget et gasblus med ovn. Hvis der er nogen af jer, der har erfaringer, så ville det være lækkert......
mvh
Henrik Skafte
DEN55

3

(0 svar, postet i Salgs-annoncer)

Dacron storsejl, fra Diamond Sailmakers sælges. Gammelt, men som du kan se på billederne, så kan den da sagtens anvendes, om ikke andet, så som ferie/transportsejl. Sejlet er med to gennemgående sejlpinde, og forberedt med to reb. Det fejler egentlig ikke noget, men det må vige pladsen hos mig....:). Prisen er 1000kr.

Kontakt
Henmrik Skafte
Thorsvej 36
3300 Frederiksværk
40889936
mail: henrik(a)skafte.de

http://www.skafte.de/images/Sail1.JPG
http://www.skafte.de/images/Sail2.JPG
http://www.skafte.de/images/Sail3.JPG

Hej
Er der nogen af jer der har gjort erfaringer med gelcoat, som passer til standardbåden?
mvh
Henrik Skafte

Herligt - stor er fornøjelsen på DEN-55, som har fået 3DL garderobe her i juni 2014.
Vi skal nok lige lære at sejle med dem, for de er jo ekstremt formstabile, så mængden af faldspænding o.s.v. skal vi nok bruge nogen tid på at få ind under huden. Det bliver spændende at se, hvor lang tid de holder. Vi skal nok ikke forvente os den samme levealder, som de gode gamle.....

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

God vind til jer alle!
Henrik Skafte

ER SOLGT

Skæringsspiler i rigtig god stand sælges. Den er så ny, at den rigtigt 'knitrer'. Er kun brugt få gange. Ensfarvet blå. Fra den svenske sejlmager: Kinneviken.

Mål: Underlig 5,83m. Sidelig 9,68m. Halvbredde 6,00m.

Sælges til langt under halv pris - kr 4500.

PunBB bbcode test

mvh
Henrik Skafte
DEN 55
Frederiksværk
Tlf 40889936

7

(0 svar, postet i Vedligeholdelse)

Denne gang slap jeg for at lave noget overhovedet. Bestilling over nettet, og nogle dage senere afhentning i Køge. Jeg skal love for jeg er godt tilfreds med arbejdet. Nederste rude er affaset mod begge ender, og øverste er meget flot tilpasset affasningen, så ingen vand trænger ind. Meget professionelle udfræsninger til udluftning, og nydelig isat Ruko-lås.

Mine bedste anbefalinger kan gives, og hvor er det dejligt, at lidt lys kan trænge ind når lågerne er sat for. Den meget mørke toning giver ikke umiddelbart mulighed for at se ind.

http://www.banner-30.dk/images/vinduer/11x.jpg
Et kig indefra - bemærk de elegante udluftnings 'gæller'.http://www.banner-30.dk/images/lugerx.jpg
Et kig udefra - man kan næsten ikke se den vandrette samling halvvejs oppe.

En stor fornøjelse, leveret af Plexifix i Køge.

mvh
Henrik Skafte
DEN 55

ER SOLGT 19/09-2014

Et sæt nedgangsluger (2-delt) til Banner-30 mk.1 sælges. Består af lakeret masiv mahogny-ramme og plexiglas indbygget. Cirka 7 år gamle. Plexiglasset er dækket af et lag solfilm, som på et par små-steder har sluppet sit tag. Hul til Ruko-lås. Låsen følger ikke med. Pris ved afhentning kr 400.

mvh
Henrik Skafte
Frederiksværk
40889936

ps. Om de passer på en MK.2-udgave har jeg ingen idé om

http://www.skafte.de/images/luger.jpg

Emne: Banner 30 selges

Hei,

I tilfelle det skulle være noen i klubben som er interessert så skal jeg selge min Banner 30 for 169.000 NOK. Det er med seilnummer 2935 og står i registeret deres.

Jeg kan kontaktes på +47 92884355 eller email unoibo@gmail.com


MVH
Ivar Bonde

NYE RUDER - SOM UDELUKKENDE LIMES FAST:

De gamle vinduer var godt nok blevet 'trætte' på DEN-55. I bagbord side var de ofte utætte, og forsøg med gennemgående bolte, iskåret gevind og lignende holdt kun tæt i kort tid. Det har været noget bedre i 'skyggesiden', som kun sjældent har været utæt.
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/1.jpgSom det kan ses af billed, herunder, var de gamle ruder også ganske afblegede, og fyldt med små ridser og uklarheder, som specielt kunne konstateres, når man kiggede ud indefra.
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/3.jpgEfter at have grublet længe over hvad og hvordan jeg skulle gribe sagen an, så kom jeg til at sidde på havnen og kigge på en L-23 som netop havde fået monteret ruder - professionelt - og jeg skal love for det satte mig i gang! I foråret havde jeg også fået en lille tryksag leveret fra et firma der kaldte sig PLEXIFIX, og netop deres lille diskrete logo sad på 23'erens flotte ruder.
Jeg satte mig i kontakt med firmaet, som har til huse i Køge, og efter lidt snak frem og tilbage var jeg blevet den lykkelige ejer af et komplet sæt ruder med tilbehør. Firmaet kender Bannerens rudestørrelse - både for MK1. og Mk. 2 udgaver, så det hele var pakket og klart ved afhentning.
Sættet bestod af fire tilskårne ruder, som aller var blevet buede, så de passer mod skrogsidens runding. Ruderne er også kraftigt affaset på indersiderne, hvilket sikrer god vedhæftning af limen - affasningen kan vist godt ses af billedet. De leveres med beskyttelsesfolie på ydersiden, hvorfor de ser relativt lyse ud på billedet. Ud over ruderne bestod sættet også af nogle ruller dobbeltklæbende tape, og nogle patroner af en klæbemasse ved navn FLEX-7.
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/4.jpgMONTERING:
1. Først måtte de gamle ruder fjernes, og underlaget skrabes og renses:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/6.jpg


2.  Skruehuller spartles ud med polyesterspartelmasse, som slibes helt plant efter hærdning:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/8.jpg


3.  Ruderne fastholdes med tape, for at blive korrekt positioneret. Beskyttelsesfolien ses tydeligt her:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/9.jpg


4.  Malertape - af den blå type (for at undgå at den gammeldags malertape klister sig for fast) afmasker skrogsiden, et par milimeter større overalt end ruden:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/10.jpg


5.  Indvendig tegnes en streg langs med kanterne, for senere at kunne bestemme hvor ruden skal slibes ru/renses:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/11.jpg


7.  Væk igen med ruderne, og nu forestår affedtning med sprit, og ved at klistre afdækningstape på, og rive den af igen - dette trick skulle tilsikre, at alt løst slibestøv mv. er fjernet:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/12.jpg


8.  Ruderne gøres nu ru - ved hjælp af sandpapir korn 80. Der slibes ind til den streg, som jeg satte i vindueslysningerne indefra. Derefter afsprittes ruderne, så de er helt fedtfrie:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/13.jpg


9.  Den selvklæbende tape klistres på skrogsiden så den flugter med udskæringen:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/14.jpg


10.  Fugemassen 'FLEX-7' klistres på skorgsiden, og jævnes ud med en spartel. Dette arbejde er faktisk sværere end antaget, og det er ret vigtigt med et godt øjemål m.h.t. mængde af FLEX-7 som påføres. Når spartlen hav været i funktion er der slet ikke mere at se af skrogsiden - det er sort det hele, og det GRISER!:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/14b.jpg11.  Tapen fra den dobbeltklæbende tape afmonteres, og ruden klemmes ind på plads. Tapen 'snapper' øjeblikkeligt, og man kan ikke rette på ruden - den skal sidde lige, første gang! En finger køres langs kanten, og ind mod den blå afdækningstape, så der bliver en god finish rundt om vinduet:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/15.jpg


12.  Afdækningstapen fjernes, og alt det svineri, som fugemassen har afstedkommet kan fjernes med en spritvædet klud:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/16.jpg


13.  Så fint tager det sig ud, og ruderne ser nærmest sorte ud når beskyttelsesfolien aftrækkes:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/17.jpg


14.  Indefra tager ruderne sig også rigtigt fint ud. De virker slet ikke mørke, når der kigges ud, indefra:
http://www.banner-30.dk/images/vinduer/18.jpg


Jeg glæder mig naturligvis til at konstatere tætheden af ruderne, og jeg glædes naturligvis ved at de ser pæne ud. Arbejdet kan sagtens udføres uden professionel assistance - hvis man har lidt håndelag. Jeg må dog konstatere, at det er lidt vanskeligt, specielt at bedømme mængden af FLEX-7 som skal påføres - for man har kun én chance!

Tidsmæssigt kan det ordnes på en weekend, og Banneren har jo heldigvis nogle gode brede sidedæk at arbejde på.

Prismæssigt tilbyder firmaet projektet - som selvbygger - for godt et par tusinde kr. Du kan dog også få Plexifix til at gennemføre hele operationen.

Du kan se mere på firmaets hjemmeside: www.plexifix.dk, og de har telefon nr. + 45 20 97 61 91.

Mvh
Henrik Skafte
Frederiksværk
+ 45 40889936

Hej
Prøv en gang at se DEN-68 hjemmesiden. Der er blandt andet nogle meget fine trimvejledninger.


http://www.heinehansen.dk


mvh
Henrik Skafte
DEN 55
:-*)

Hej
Er der en af jer, som har et Norfoil forstagsprofil som jeg kan købe?
mvh
Henrik Skafte smile
Frederiksværk
(+45) 40889936

Mødet afholdtes planmæssigt, se vedhæftede link: Referat

Husk næste møde: 21 februar klokken 20!

14

(4 svar, postet i Diskussion, 'løst og fast')

Hej Henning.
Det er mere end forfærdeligt, og ikke rigtigt egnet til at fortælle om herinde, men min gode omtalte ven er desværre omkommet i en mountain-bike ulykke. Jeg har bedt hans enke om at blive kontaktet, hvis hun 'falder over' kvitteringerne mv. som vil kunne bringe historien på plads. Jeg er derfor ikke i stand til at hjælpe dig sådan umiddelbart, som jeg havde håbet.mvh
Henrik

15

(4 svar, postet i Diskussion, 'løst og fast')

Hei igen Henning

Jeg har fået snakket med Per, min gast, som fortæller, at han fik fremstillet nogle meget flotte hynder, som bestod af mere end 12 enheder, af hvilke flere var af meget speciel facon (blandt andet runde ryghiynder). Alt i alt kostede det komplet og leveret ca 11000 danske kroner. Bannerens hynder er jo langt mere simple og fåtallige, så prisen kan vi jo kun gætte på. Hvis du ønsker, kan jeg gerne sætte dig i forbindelse med Per.
mvh
Henrik Skafte
DEN 55

16

(4 svar, postet i Diskussion, 'løst og fast')

Hej Henning.
Jeg har en gast som sidste år fik syet nogle vældig flotte hynder til sin  Granada. Han fik det ordnet via et polsk firma. De kom her og tog mål, og nogle uger senere leverede de nogle rigtigt flotte hynder til en særdeles god pris. Jeg skal nok vende tilbage med detaljer når han kommer hjem fra ferie. Jeg var i hvert fald meget forbavset over hvor billigt han havde fået det lavet.
Jeg vender tilbage...
Henrik Skafte
DEN 55

17

(1 svar, postet i Salgs-annoncer)

Hej Christer
Klubben sælger ikke halvmodeller, men hvis du kigger på linket fra første indlæg, så vil du på de billeder som vises, kunne se adressen på den svenske privatperson, som tidligere har fremstillet modeller. God fornøjelse, og lad og meget gerne høre om dine videre oplevelser med anskaffelse af en halvmodel.
mvh og 'god vind'

Henrik Skafte
DEN-55, webmaster og kasserer

Brugt storsejl købes.
mvh
DEN 55
Henrik Skafte
Frederiksværk
40889936

19

(1 svar, postet i Trim)

Hej
I tidens løb har rigtigt mange helt opgivet at sejle med løbende undervant. Klassebestemmelserne er også blevet ændret, så disse - under kapsejlads - ikke behøver at være monteret.
På min båd anvender vi dem udelukkende når vi krydser i hård sø. Da masten jo er temmelig bøjelig har den tildens til at pumpe frem og tilbage på midten i langskibs retning, når båden går ind i en sø. Vi sætter så det løbende undervant godt langt tilbage på skødeskinnen, og haler hjem i luv. Det hindrer mastens midte i at pumpe frem og tilbage. Til daglig er de ikke til nytte, og de er blot 'parkeret' lidt tilbage på skødeskinnnen, og sat med hådkraft.

mvh
Henrik DEN-55

20

(1 svar, postet i Trim)

Hej. Jeg sætter også topvanterne ganske hårdt, og undervanterne noget løsere. Hvor meget vil nok afhænge af hvor fladt storsejlet skal gøres, ved at krumme masten med bak- og hækstag. En god løsning er, under sejlads, at kigge op langs hulkehlen og at kontrollere at masten står lige sideværs.
På min båd har mastekonsollen kun én stilling at befæste bundbeslaget i. Derfor ingen kommentarer om langskibs placering. Men, generelt vil en mere agterlig placering betyde mere rorpres (luvgerrighed).
mvh
Henrik
DEN 55

Båden er solgt (OKT 20111)

Banner 30, årgang 1989, beliggende i Heiligenhaven, (lidt syd for Fehmarn) Tyskland sælges med følgende udstyr:

- Sejl fra Belken: Storsejl med gennemgående sejlpinde, Genua 1, Genua 3., Spiler med spilerstrømpe.
- Yderligere medleveres ældre sejl (Strorsejl og Genua 3).
- Spiler
- Udenbordsmotor - langskaftet, Honda 8 HK, to-cylindret, firetakt hvilket gør den stille og besparende.
- Spilerstage og tre skøder.
- Corus Navico log - ekkolod.
- Raymarine ST 60 fra 2009, (Log og vanddata).
- Autopilot Autohelm 800.
- Nyt Batteri.
- Solar-panel.
- 2-blus Optimus petroleumskomfur
- Vandtank og vask.
- Toilet - Jabsco.
- Windbreaks til cockpit.
- Anker.
- Selvskødende spil, 4 styk.

Pris: 24900 EUR (hvilket p.t. svarer til godt 185000 DKK)

(Kontaktdata slettet (DEN 55))PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test

Set i lyset af den diskussion, som bestyrelsen lægger op til i april 2011, er du velkommen med dine tanker og idéer!

Sejlerpigens foretrukne webshop med alt til indretning af kahyt, pantry, cockpit og owners cabin.
Se link:
http://www.OwnersCabin.dk

24

(1 svar, postet i Købs- annoncer)

Foldepropel til Volvo Penta MB2-50S købes
henvendelse
Henrik Skafte
Thorsvej 36
3300 Frederiksværk

tlf 40889936
mail: henrik@skafte.de

25

(2 svar, postet i Salgs-annoncer)

Webmaster fra den gamle hjemmeside, Striber og navnetræk